High-end drikkevarer uden alkohol
Anker Chokolade
Danmark 
 80,-
6 mini påskeæg 180,- Stor 'æggebakke'
 om: Anker Chokolade mener at chokolade er et håndværk og har holdt fast i ikke at købe store maskiner som på ét splitsekund laver et hav af chokolade. Der skal være kærlighed med i produktionen af chokoladen, hvorfor alle deres produkter er håndlavet. Det gælder alt fra dekorering af chokoladerne - som oftest males i hånden med pensel - til støbning af skaller og ikke mindst fyldningen af chokoladerne 
- Alt er lavet i hånden. Håndværket kan man se i butikkerne, hvor deres produktion foregår i begge butikker. 
Hvis man skulle få lyst til at se hvordan produktionen foregår er man altid velkomne til at kigge forbi i dagtimerne, da det oftest er her produktionen er i gang. Det at produktionen foregår i butikkerne er også med til at butikkerne er meget autentiske og altid har en frisk duft af chokolade, hvorfor man aldrig vil være i tvivl om at man befinder sig i en chokoladebutik konceptet: Hos Anker Chokolade bestræber de på at udfordre vore smagsløg med vores unikke udvalg af chokolader. Chokoladerne i deres udvalg varierer alt efter sæsonen. hvilket betyder at de arbejder med to kollektioner - én Sommer Kollektion og en Vinter Kollektion. Fordi de mener at man får det bedste ud af råvarerne hvis de bruges når de er i sæson. Derfor udskifter de 2/3 af deres sortiment hvert halve år og sikre på denne måde ligeledes en konstant stræben efter at opnå det ypperste. Deres grundlæggende idé er at bidrage til det traditionelle chokolademarked ved at bringe nye, spændende smagskombinationer ind i branchen, og derved rykke grænsen for hvilke råvarer der kan kombineres med chokolade. hvem: Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015. Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til. Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor "lovelige" smage i chokolade. Vi føler os ikke begrænset af begrebet "Sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. Vi gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt - men at det også ser indbydende ud, da man som bekendt også spiser med øjnene.
bestil
 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00
 Gratis udbringning i Københavns området 
ved køb over 400 kr.
i Lockdown perioden indtil 13. april 2021 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk
Anker Chokolade
Danmark 
 80,-
6 mini påskeæg 180,- Stor 'æggebakke'
 om: Anker Chokolade mener at chokolade er et håndværk og har holdt fast i ikke at købe store maskiner som på ét splitsekund laver et hav af chokolade. Der skal være kærlighed med i produktionen af chokoladen, hvorfor alle deres produkter er håndlavet. Det gælder alt fra dekorering af chokoladerne - som oftest males i hånden med pensel - til støbning af skaller og ikke mindst fyldningen af chokoladerne 
- Alt er lavet i hånden. Håndværket kan man se i butikkerne, hvor deres produktion foregår i begge butikker. 
Hvis man skulle få lyst til at se hvordan produktionen foregår er man altid velkomne til at kigge forbi i dagtimerne, da det oftest er her produktionen er i gang. Det at produktionen foregår i butikkerne er også med til at butikkerne er meget autentiske og altid har en frisk duft af chokolade, hvorfor man aldrig vil være i tvivl om at man befinder sig i en chokoladebutik konceptet: Hos Anker Chokolade bestræber de på at udfordre vore smagsløg med vores unikke udvalg af chokolader. Chokoladerne i deres udvalg varierer alt efter sæsonen. hvilket betyder at de arbejder med to kollektioner - én Sommer Kollektion og en Vinter Kollektion. Fordi de mener at man får det bedste ud af råvarerne hvis de bruges når de er i sæson. Derfor udskifter de 2/3 af deres sortiment hvert halve år og sikre på denne måde ligeledes en konstant stræben efter at opnå det ypperste. Deres grundlæggende idé er at bidrage til det traditionelle chokolademarked ved at bringe nye, spændende smagskombinationer ind i branchen, og derved rykke grænsen for hvilke råvarer der kan kombineres med chokolade. hvem: Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015. Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til. Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor "lovelige" smage i chokolade. Vi føler os ikke begrænset af begrebet "Sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. Vi gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt - men at det også ser indbydende ud, da man som bekendt også spiser med øjnene.
High-end drikkevarer uden alkohol
 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00
 Gratis udbringning i Københavns området 
ved køb over 400 kr.
i Lockdown perioden indtil 13. april 2021 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk
High-end drikkevarer uden alkohol
Anker Chokolade
Danmark 
 80,-
6 mini påskeæg 180,- Stor 'æggebakke'
 om: Anker Chokolade mener at chokolade er et håndværk og har holdt fast i ikke at købe store maskiner som på ét splitsekund laver et hav af chokolade. Der skal være kærlighed med i produktionen af chokoladen, hvorfor alle deres produkter er håndlavet. Det gælder alt fra dekorering af chokoladerne - som oftest males i hånden med pensel - til støbning af skaller og ikke mindst fyldningen af chokoladerne 
- Alt er lavet i hånden. Håndværket kan man se i butikkerne, hvor deres produktion foregår i begge butikker. 
Hvis man skulle få lyst til at se hvordan produktionen foregår er man altid velkomne til at kigge forbi i dagtimerne, da det oftest er her produktionen er i gang. Det at produktionen foregår i butikkerne er også med til at butikkerne er meget autentiske og altid har en frisk duft af chokolade, hvorfor man aldrig vil være i tvivl om at man befinder sig i en chokoladebutik konceptet: Hos Anker Chokolade bestræber de på at udfordre vore smagsløg med vores unikke udvalg af chokolader. Chokoladerne i deres udvalg varierer alt efter sæsonen. hvilket betyder at de arbejder med to kollektioner - én Sommer Kollektion og en Vinter Kollektion. Fordi de mener at man får det bedste ud af råvarerne hvis de bruges når de er i sæson. Derfor udskifter de 2/3 af deres sortiment hvert halve år og sikre på denne måde ligeledes en konstant stræben efter at opnå det ypperste. Deres grundlæggende idé er at bidrage til det traditionelle chokolademarked ved at bringe nye, spændende smagskombinationer ind i branchen, og derved rykke grænsen for hvilke råvarer der kan kombineres med chokolade. hvem: Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015. Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til. Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor "lovelige" smage i chokolade. Vi føler os ikke begrænset af begrebet "Sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade. Vi gør et stort arbejde med at udvikle smagene i hvert stykke chokolade, så det bare smager godt - men at det også ser indbydende ud, da man som bekendt også spiser med øjnene.
 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00
 Gratis udbringning i Københavns området 
ved køb over 400 kr.
i Lockdown perioden indtil 13. april 2021 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk