High-end drikkevarer uden alkohol
Frederiksdal økologisk kirsebærsaft
 Harpelund, Danmark
- 0,25 l 35,- 

Tilbud: 
6for 180,- til:
Cocktail,velkomstdrik, hovedretter mm Drikkes kold eller varm. Skruelåg forsegling. Kirsebærsaften holder sig fire uger efter åbning, hvis den opbevares køligt Nydes rent evt. med isterninger/appelsin/citronskive. 
Fortyndet med danskvand er den perfekt som en alkoholfri 
velkomstdrink – Kirsebær Kir. 
om: Frederiksdals økologiske kirsebærsaft har en dyb og intens smag af kirsebær. Saften er produceret af den unikke danske Stevnskirsebær udelukkende fra Godsets egne plantager. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge dele af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde – gerne afkølet. 
Saften kan sagtens fortyndes yderligere evt med danskvand. fra:
Frederiksdal er en af de eneste producenter i verden, der har certificerede økologiske Stevnskirsebær.

Frederiksdal Kirsebærvin er dansk vin i verdensklasse. 
Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på det unikke Stevnskirsebær – Nordens drue. Frederiksdal Kirsebærvin producerer udelukkende vin af kirsebær fra egne plantager. Som de første i verden producerer den danske vingård kvalitetsvine af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion, hvor vinene lagrer på egetræsfade – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv. Frederiksdal Kirsebærvin udvider din horisont og forkæler dine smagsløg – det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt! Plantagen Johannesmark er en lille, nordvendt plantage med Stevnsbærret Birgitte på bare 2,7 hektar. Her kommer en smule mere nedbør og en smule mindre sol end de andre plantager, der lægger tættere på godset. Kirsebærtræerne er plantet i 2005, men det var først i 2014, at vi fik Stevnsbær herfra til at fremstille vin. Den har hvert år vist sig tæt, rubust og med noter af sorte oliven – lidt a la syrah-druen. Johannesmark blev økologisk certificeret i sommeren 2019. Plantagen er, hvis ikke dén eneste, så en af de eneste økologisk certificerede plantager i verden. I 2020 blev de første økologiske kirsebær høstet og forvandlet til økologisk kirsebærsaft. Processen Det danske Stevnskirsebær er på grund af sin intensitet berømt over det meste af kloden – selvom surkirsebærret findes flere stedet i Europa og USA, så er der bred enighed om, at det lille sorte danske Stevnskirsebær har den mest intense og komplekse smag. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge del af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde.
bestil

 

 

 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk
Frederiksdal økologisk kirsebærsaft
 Harpelund, Danmark
- 0,25 l 35,- 

Tilbud: 
6for 180,- til:
Cocktail,velkomstdrik, hovedretter mm Drikkes kold eller varm. Skruelåg forsegling. Kirsebærsaften holder sig fire uger efter åbning, hvis den opbevares køligt Nydes rent evt. med isterninger/appelsin/citronskive. 
Fortyndet med danskvand er den perfekt som en alkoholfri 
velkomstdrink – Kirsebær Kir. 
om: Frederiksdals økologiske kirsebærsaft har en dyb og intens smag af kirsebær. Saften er produceret af den unikke danske Stevnskirsebær udelukkende fra Godsets egne plantager. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge dele af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde – gerne afkølet. 
Saften kan sagtens fortyndes yderligere evt med danskvand. fra:
Frederiksdal er en af de eneste producenter i verden, der har certificerede økologiske Stevnskirsebær.

Frederiksdal Kirsebærvin er dansk vin i verdensklasse. 
Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på det unikke Stevnskirsebær – Nordens drue. Frederiksdal Kirsebærvin producerer udelukkende vin af kirsebær fra egne plantager. Som de første i verden producerer den danske vingård kvalitetsvine af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion, hvor vinene lagrer på egetræsfade – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv. Frederiksdal Kirsebærvin udvider din horisont og forkæler dine smagsløg – det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt! Plantagen Johannesmark er en lille, nordvendt plantage med Stevnsbærret Birgitte på bare 2,7 hektar. Her kommer en smule mere nedbør og en smule mindre sol end de andre plantager, der lægger tættere på godset. Kirsebærtræerne er plantet i 2005, men det var først i 2014, at vi fik Stevnsbær herfra til at fremstille vin. Den har hvert år vist sig tæt, rubust og med noter af sorte oliven – lidt a la syrah-druen. Johannesmark blev økologisk certificeret i sommeren 2019. Plantagen er, hvis ikke dén eneste, så en af de eneste økologisk certificerede plantager i verden. I 2020 blev de første økologiske kirsebær høstet og forvandlet til økologisk kirsebærsaft. Processen Det danske Stevnskirsebær er på grund af sin intensitet berømt over det meste af kloden – selvom surkirsebærret findes flere stedet i Europa og USA, så er der bred enighed om, at det lille sorte danske Stevnskirsebær har den mest intense og komplekse smag. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge del af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde.
High-end drikkevarer uden alkohol
 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk
High-end drikkevarer uden alkohol
Frederiksdal økologisk kirsebærsaft
 Harpelund, Danmark
- 0,25 l 35,- 

Tilbud: 
6for 180,- til:
Cocktail,velkomstdrik, hovedretter mm Drikkes kold eller varm. Skruelåg forsegling. Kirsebærsaften holder sig fire uger efter åbning, hvis den opbevares køligt Nydes rent evt. med isterninger/appelsin/citronskive. 
Fortyndet med danskvand er den perfekt som en alkoholfri 
velkomstdrink – Kirsebær Kir. 
om: Frederiksdals økologiske kirsebærsaft har en dyb og intens smag af kirsebær. Saften er produceret af den unikke danske Stevnskirsebær udelukkende fra Godsets egne plantager. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge dele af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde – gerne afkølet. 
Saften kan sagtens fortyndes yderligere evt med danskvand. fra:
Frederiksdal er en af de eneste producenter i verden, der har certificerede økologiske Stevnskirsebær.

Frederiksdal Kirsebærvin er dansk vin i verdensklasse. 
Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på det unikke Stevnskirsebær – Nordens drue. Frederiksdal Kirsebærvin producerer udelukkende vin af kirsebær fra egne plantager. Som de første i verden producerer den danske vingård kvalitetsvine af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion, hvor vinene lagrer på egetræsfade – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv. Frederiksdal Kirsebærvin udvider din horisont og forkæler dine smagsløg – det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget ganske særligt! Plantagen Johannesmark er en lille, nordvendt plantage med Stevnsbærret Birgitte på bare 2,7 hektar. Her kommer en smule mere nedbør og en smule mindre sol end de andre plantager, der lægger tættere på godset. Kirsebærtræerne er plantet i 2005, men det var først i 2014, at vi fik Stevnsbær herfra til at fremstille vin. Den har hvert år vist sig tæt, rubust og med noter af sorte oliven – lidt a la syrah-druen. Johannesmark blev økologisk certificeret i sommeren 2019. Plantagen er, hvis ikke dén eneste, så en af de eneste økologisk certificerede plantager i verden. I 2020 blev de første økologiske kirsebær høstet og forvandlet til økologisk kirsebærsaft. Processen Det danske Stevnskirsebær er på grund af sin intensitet berømt over det meste af kloden – selvom surkirsebærret findes flere stedet i Europa og USA, så er der bred enighed om, at det lille sorte danske Stevnskirsebær har den mest intense og komplekse smag. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge del af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde.
 - GOURMETSAFT -

Direkte salg af drikkevarer
fra Danmarks eneste fysiske 
100% alkoholfri detailbutik
(Vi sender også til hele landet) - BUTIK/SHOWROOM ÅBEN: TORSDAG 14:00-18:00 - 
- KONTAKT OS FOR BUTIKS-BESØG UDOVER ÅBNINGSTID - - MULIGHED FOR RÅDGIVNING / SMAGNINGER IFM FESTER O.LIGN - - 'hos Frederiks' 
Islevbrovej 54B
2610 Rødovre +45 28108340 lisa@gourmetsaft.dk