High-end drikkevarer uden alkohol

BLOSSA 24 – EDINBURGH – ÅRGANGS GLØGG ALKOHOLFRI O,5%

125,00 kr.

På lager: 16 på lager (kan bestilles som restordre)

-
+

750 ML - 0,5% ALK

BLOSSA 2024 ÅRGANGSGLØGG
Efter sidste års debut kommer årets årgangsgløgg også i en alkoholfri aftapning.
I Blossa 24 Alkoholfri er gløggkrydderierne gennemsyret af whisky for smagen og vinen er derefter af alkoholiseret.
Det betyder, at smag og karakter bevares bedst muligt.

Blossa 24 alkoholfri er krydret, sød, let røget smag med toner af tørret frugt, kanel, kardemomme, halm, appelsin og vanilje. Serveres varm eller afkølet som ledsagerdrink.

Designet er en hyldest til Blossas rige håndværkshistorie. Flot flaskedesign der lyser op her i vintermørket!

Drikken er en del af julesæsonens sortiment.
Hvis lager haves – sælges den året rundt.

 

EN REJSE GENNEM SKOTLAND
Efter en rejse gennem årets smagsdestination Skotland er Blossa 24 fyldt med røg og skotsk mystik.
Her mødes to håndværks- og drikketraditioner, hvor Blossas klassiske gløggkrydderier blandes med ægte skotsk whisky og en salt fornemmelse af sø og hav.

Blossa 24 alkoholfri er en hvid alkoholfri gløgg, hvor den klassiske krydderiblanding er forgyldt med røget skotsk whisky og rundet af med algedulse, der tilfører salt og umami.

Whiskysmagen forstærker karakteren af ​​gløggens originale sødme og røgheden passer særligt godt sammen med nellikeren. Tangsmagen fra algerne er et nik til legenden om havuhyret, der gemmer sig på den bløde bund af Loch Ness’ dybder, og den særlige algedulse findes langs Skotlands smukke kyst. Den magiske atmosfære i det skotske højland er også grundlaget for designet og illustrationen af ​​årets flaske.

I Blossa 24 Alkoholfri er gløggkrydderierne gennemsyret af whisky for smagen og vinen er derefter af alkoholiseret.
Det betyder, at smag og karakter bevares bedst muligt også efter, at alkoholindholdet på 0,5 % er sikret.

 

SJOVT AT VIDE
Hvert år rejser Blossa årgangsgløgg til en ny destination for at finde nye smagskombinationer, og hvert år får flaskerne også et nyt unikt design, som har gjort dem til et eftertragtet samlerobjekt. Blossa har de seneste år besøgt lande som Hawaii, Italien og Indien og ikke mindst Sverige.

 

 

 

Blossas egen Chief Blender, synes, gløgg serveres bedst, når du serverer din som en whisky – i et lavt whiskyglas ved stuetemperatur eller med en stor isterning.

Som snack anbefaler vi, at du serverer noget salt frem for sødt, såsom nødder.

Er også god som ingrediens i cocktails. Se alkoholfri cocktail idéer her:
Blossa 24 Alkoholfri

Skruelåg forsegling.

SVERIGE
Al Blossas gløgg er lavet af ægte vin fra nøje udvalgte europæiske vinmarker, heriblandt Blossa Hvid alkoholfri og sukkerfri gløgg som består af en blanding af to hvidvine, hvoraf den ene er en sød vin.Vinblandingen afalkoholiseres derefter og blandes med Blossas lagrede krydderier.

Blossa gløgg er en hidtil uset succeshistorie, med en unik opskrift, der har været en velbevaret hemmelighed i næsten 150 år. Kærlighed til håndværket, sans for kvalitet og de fineste råvarer har gjort Blossa til en elsket juletradition – år efter år.

SAMME GRUNDOPSKRIFT
Al gløgg i Blossa-familien er baseret på samme grundopskrift. Den unikke krydderiblanding med blandt andet nelliker, kardemomme og ingefær kommer fra udvalgte avlere i lande som Kina og Guatemala. Krydderierne er testet og købt ind i perioden august-september året før den egentlige juletid.

Krydderierne ekstraheres i alkohol i fire uger, derefter lagres krydderiblandingen i tre måneder. Basisvinen i al Blossa glögg kommer fra nøje udvalgte europæiske vinmarker. De anvendte vine giver gløggen dens typiske karakter af tørret frugt og rosiner.

CHEFBLENDER ÅSA
For at få den rette sødme tilsættes det fineste kvalitetssukker fremstillet af sukkerroer Åsa Orsvärn er chefblender for Blossa-gløgg. Siden slutningen af ​​90’erne har hun blandet Blossa glögg med stor succes og passion og er en af ​​verdens fremmeste inden for sit felt. Åsa ved, hvad der skal til for at producere en gløgg med perfekt balance, dejlige krydderier og ægte julefølelse.

Alle Blossas produkter kræver meget tid og kærlighed fra Åsa, før hun får den perfekte blanding. Hemmeligheden er, at hun blander gløgg med vin af høj kvalitet og nøje udvalgte krydderier. Der laves en række forskellige mindre udtræk, som sammenlignes med tidligere års blandinger. På den måde sikrer Åsa, at sanseprofilen er identisk fra år til år.

FRA GAMLA STAN STOCKHOLM TIL SYSTEMBOLAGET
Enhver respektabel vinhandler havde sin egen gløggblanding. En af hovedstadens mest fremtrædende vinhandelsvirksomheder i det 19. århundrede, kendt for at have den bedste gløgg af alle, producerede den i sin kælder på Stora Nygatan 31 i Stockholms Gamla Stan. I dag bruger de stort set den samme unikke opskrift, som i næsten 150 år har været en velbevaret hemmelighed for al Blossa-familien gløgg.

I 1917 fusionerede alle disse mindre virksomheder til Vin- & Spritcentralen, der få år senere overgik i statens eje og i dag er Systembolaget.

RIGTIGE KRYDDERIER SELV DENGANG
Gløgg krævede dengang, som i dag, stor forberedelse. Allerede i starten af ​​året begyndte man at samle og kværne krydderier. Formalingen fandt dengang sted i en mølle på Liljeholmen, nær Gamla stan. Krydderierne kom i store baller, der skulle vejes og blandes i de rigtige mængder. Så fik krydderiblandingen lov til at udvaske i alkohol et par uger før det var tid til tilberedning. Under tilberedningen blev vin, sukkersirup og krydderiblanding blandet. Da klarings- og filtreringsprocessen var afsluttet, blev drikken endelig aftappet. Sortimentet omfattede herefter vin og stærk gløgg, restaurantgløgg med lavere alkoholprocent og den såkaldte amerikanske gløgg, som blev eksporteret.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT