BLOSSA – HVID ALKOHOLFRI & SUKKERFRI GLØGG
75,00 kr.
På lager: 3 på lager (kan bestilles som restordre)
750 ML - 0,4% ALK - VEGANSK
FORFRISKENDE, SMAGFULD NYHED!
Hvid alkoholfri gløgg uden tilsat sukker fra Blossa er en kreativ blanding af to hvidvine, hvoraf den ene er en sød vin.
Vinblandingen afalkoholiseres derefter og blandes med Blossas lagrede krydderier.
SUKKERFRI
Gløggen er sødet med stevia, hvilket giver en lidt mere tør oplevelse.
Juleduft og frisk smag af appelsin og julekrydderier.
Indeholder 41g sukker/liter, hvilket er mindre end 1/4 af, hvad en klassisk Blossa alkoholfri gløgg indeholder.
Server varm i teglas eller afkølet i dessertvinsglas til julens desserter eller som dessert- og selskabsdrik året rundt.
Drikken er en del af julesæsonens sortiment.
Hvis lager haves – sælges den året rundt.
Skruelåg forsegling.
Serveres til julens desserter eller som dessert- og selskabsdrik året rundt, og kan også bruges som ingrediens i cocktails.
Prøv Blossa Hvid opvarmet som klassisk gløgg, men den nydes bedst kold i et vinglas fyldt med isteringer.
SVERIGE
Al Blossas gløgg er lavet af ægte vin fra nøje udvalgte europæiske vinmarker, heriblandt Blossa Hvid alkoholfri og sukkerfri gløgg som består af en blanding af to hvidvine, hvoraf den ene er en sød vin.Vinblandingen afalkoholiseres derefter og blandes med Blossas lagrede krydderier.
Blossa gløgg er en hidtil uset succeshistorie, med en unik opskrift, der har været en velbevaret hemmelighed i næsten 150 år. Kærlighed til håndværket, sans for kvalitet og de fineste råvarer har gjort Blossa til en elsket juletradition – år efter år.
SAMME GRUNDOPSKRIFT
Al gløgg i Blossa-familien er baseret på samme grundopskrift. Den unikke krydderiblanding med blandt andet nelliker, kardemomme og ingefær kommer fra udvalgte avlere i lande som Kina og Guatemala. Krydderierne er testet og købt ind i perioden august-september året før den egentlige juletid.
Krydderierne ekstraheres i alkohol i fire uger, derefter lagres krydderiblandingen i tre måneder. Basisvinen i al Blossa glögg kommer fra nøje udvalgte europæiske vinmarker. De anvendte vine giver gløggen dens typiske karakter af tørret frugt og rosiner.
CHEFBLENDER ÅSA
For at få den rette sødme tilsættes det fineste kvalitetssukker fremstillet af sukkerroer Åsa Orsvärn er chefblender for Blossa-gløgg. Siden slutningen af 90’erne har hun blandet Blossa glögg med stor succes og passion og er en af verdens fremmeste inden for sit felt. Åsa ved, hvad der skal til for at producere en gløgg med perfekt balance, dejlige krydderier og ægte julefølelse.
Alle Blossas produkter kræver meget tid og kærlighed fra Åsa, før hun får den perfekte blanding. Hemmeligheden er, at hun blander gløgg med vin af høj kvalitet og nøje udvalgte krydderier. Der laves en række forskellige mindre udtræk, som sammenlignes med tidligere års blandinger. På den måde sikrer Åsa, at sanseprofilen er identisk fra år til år.
FRA GAMLA STAN STOCKHOLM TIL SYSTEMBOLAGET
Enhver respektabel vinhandler havde sin egen gløggblanding. En af hovedstadens mest fremtrædende vinhandelsvirksomheder i det 19. århundrede, kendt for at have den bedste gløgg af alle, producerede den i sin kælder på Stora Nygatan 31 i Stockholms Gamla Stan. I dag bruger de stort set den samme unikke opskrift, som i næsten 150 år har været en velbevaret hemmelighed for al Blossa-familien gløgg.
I 1917 fusionerede alle disse mindre virksomheder til Vin- & Spritcentralen, der få år senere overgik i statens eje og i dag er Systembolaget.
RIGTIGE KRYDDERIER SELV DENGANG
Gløgg krævede dengang, som i dag, stor forberedelse. Allerede i starten af året begyndte man at samle og kværne krydderier. Formalingen fandt dengang sted i en mølle på Liljeholmen, nær Gamla stan. Krydderierne kom i store baller, der skulle vejes og blandes i de rigtige mængder. Så fik krydderiblandingen lov til at udvaske i alkohol et par uger før det var tid til tilberedning. Under tilberedningen blev vin, sukkersirup og krydderiblanding blandet. Da klarings- og filtreringsprocessen var afsluttet, blev drikken endelig aftappet. Sortimentet omfattede herefter vin og stærk gløgg, restaurantgløgg med lavere alkoholprocent og den såkaldte amerikanske gløgg, som blev eksporteret.