High-end drikkevarer uden alkohol

COPENHAGEN SPARKLING TEA – BLUE – ALKOHOLFRI

139,00 kr.

Tilgængelig på restordre

-
+

0,75 L - 0% ALK - SUKKER 50 G/L - TRYK 5 BAR

Copenhagen Sparkling Tea Blue er en mousserende alkoholfri te. En innovativ alkoholfri gourmetdrik i en liga helt for sig selv med sprøde noter af jasmin og kamille udviklet med gourmet i højsædet helt uden alkohol og brygget på 9 forskellige teer, økologisk druemost og citronsaft. Kombinationen af både kraftig sort te, delikat hvid te og krydret chai giver tea’en sin helt karakteristisk smag og serveres på de mest eksklusive restauranter i landet.

Copenhagen Sparkling Tea Blue er en mousserende alkoholfri te – helt genial til skalddyr især østers. God til festernes velkomster, forretter, lette hovedretter, sushi, fejring, ost, dessert.

Nydes bedst ved 5 grader i champagneglas.
Skruelåg forsegling.

DANMARK
Da den prisvindende danske sommelier Jacob Kocemba i 2011 gik ned i sin kælder for at eksperimentere med te, stod han på skuldrene af stolte 1000-årige te-traditioner, som kun få andre drikkevarekategorier kan mønstre. Ikke desto mindre var ambitionen allerede dengang at tænke te i en helt ny, unik retning, og Jacob gik i gang med at udvikle nye metoder til at trække smagene ud af teen ved forskellige temperaturer.

Den første Sparkling Tea blev serveret på den københavnske Michelin-restaurant Hermann (NIMB), og i dag kan Copenhagen Sparkling Tea fås på flere Michelin-restauranter i Danmark og Sverige.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT