High-end drikkevarer uden alkohol

FUR BRYGHUS – ALKOHOLFRI PÅSKE ALE

39,00 kr.

Ikke på lager

0,5L - 0,5% ALK

Fur Bryghus Påske Ale er en let sødlig alkoholfri pale ale, fyldig med smag af malt samt god bitterhed fra humlen, der giver fin balance i afslutningen.

En alkoholfri påske øl, som er god til det danske påskefrokostbord.
Velegnet efter motion idet øllet tilfører kroppen salte og mineraler.
Opbevares mørkt og køligt.
Nydes ved 7-12 C.

2004 – FUR BRYGHUS OPSTÅR
Med hjertet af to personer som ville skabe noget specielt og unikt for deres ø og lokalområde – Mildred og Mogens Fog.
Deres grundide var, at de ville skabe en virksomhed med 5-6 ansatte – det skulle gøre Fur kendt i hele DK, og så skulle det være en turistattraktion.
I dag sælger de deres øl i hele DK, og har ca. 45.000 gæster i løbet af året, og nu 19 ansatte.

Siden indvielsen er det gået slag i slag for både bryggeri og restaurant. Med flot anerkendelse af både øl og mad. FUR Bryghus har oplevet en succes, der langt overstiger forventningerne.

1926 – BYGNINGENS OPRINDELSE
Bryggeriet og restauranten har til huse i en gammel molerfabrik, der er tegnet af en københavnsk arkitekt og bygget i 1926. En smuk, rød træbygning, placeret på et 128 Ha stort område på den nordvestlige spids af Fur.

1982 – FABRIKKEN STÅR TOM
Produktionen af moler på Østfur stoppede i 1982, og herefter stod fabriksbygningen tom indtil 1997.
Tidens tand var hård ved bygningen, og satte sig tydelige spor.

1997 – OMRÅDET ERHVERVES AF MOGENS FOG.
Han påbegyndte en renovering, hvor fabrikken fik en ny ydre skal – 2,4 km brædder – og taget blev gjort tæt.
Det var imidlertid vanskeligt at finde en anvendelse for fabrikken. Alle, der blev spurgt, kom med de samme idéer: Museum – Galleri – Udstillingsbygning – eller Showhall. Forslag om hotel var ikke muligt, da myndighederne ikke ønskede at ændre bygningens status til dette formål. Samtidig er området underlagt de restriktioner, som ligger i den 300 meter brede strandbeskyttelseslinje.

2003 – DEN STORE FORVANDLING
I januar/februar 2003 besluttede Mildred og Mogens Fog, at bygningen skulle indeholde et mikrobryggeri – et af Danmarks tidligste. Mogens Fog kendte kulturen fra sine rejser i udlandet, bl.a. Belgien og Tyskland, men han anede ikke, at mikrobryggerier var på vej til at blive en trend i Danmark.

Parret gik i gang med at undersøge muligheden for at etablere et Bryghus i ”Den gamle røde Fabrik”, der fortsat indeholdt maskiner fra molerproduktionen. Det var vigtigt for dem at få sat nogle aktiviteter i gang i fabrikken. Og at skabe en aktivitet på Fur.

Myndighederne var straks med på idéen og kunne se de muligheder, der lå i bryghusaktiviteten. For turisterne, for området og ikke mindst for hele øen Fur. Alle, der kunne have indflydelse på projektet, var medvirkende og positive.

Bryggeriet er stort set opført af lokale håndværkere. Og det er i sig selv flot, at en lille ø som Fur kan man mønstre lokal arbejdskraft til et sådant projekt.

I dag er bryggeriet ejet af Mildred Fog, og en investorkreds bestående af Direktør Michael Ring, Stelton, Direktør Søren Holm, CoRo, Advokat Jacob Hjortshøj, Bech & Bruun, og Mads Hylletoft Bøttger direktør Dragsholm Slot.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT