High-end drikkevarer uden alkohol

GNISTA RED – NOT WINE – ALKOHOLFRI

110,00 kr.

-
+

0,75 L - 0,5% ALK

Gnista Red er IKKE alkoholfri rødvine, derfor kaldes de dem ‘Not Wines’. Gnista lader vin om at være vin og har skabt en spændende og anderledes alkoholfri drik der er helt sin egen.
Gnista Red smager faktisk slet ikke som vin, men leverer en spændende og fyldig smagsoplevelse fremstillet ved hjælp af lignende teknikker som Gnistas spiritus (gastronomi og tradition møder madteknologi). Hver ingrediens har det egne fine formål om at levere smagsoplevelse af bla tanniner, krop, jord, syrlighed, krydderi og den perfekte sødme.

Gnistas Red – Not Wines er skabt til at nydes som rødvin, uden at det er eller smager som rødvin.
To fremragende alternativer til hyggelige nætter derhjemme, picnicdates på ternede tæpper eller lange varme sommernætter.
Serveres ved omkring 18 grader i rødvinsglas
Opbevares tørt og køligt.
Skruelåg forsegling

Gnista Spirits produceres kun en times kørsel fra Malmø, Sverige med samme teknikker, som bruges til at lave gode, gammeldags drinks.

I 2017 drog de svenske grundlæggere, Erika og Thomas bag en prisvindende chili drink Caliente ud på en rejse for at udvikle det, industriens skeptikere kaldte “mission impossible”: At producere en svensk, premium alkoholfri spiritus. Resultatet blev GNISTA: en unik kombination af klassiske spiritusfremstillingsteknikker, med central destillationsfadlagring, moderne gastronomi og madteknologi.

INTET ER UMULIGT
Med deres erfaring fra branchen så de hvordan de alkoholfrie alternativer fulgte samme mønstre som vegetarbevægelsen; i dag ses det ikke længere som un-cool aktivt at fravælge alkohol til festen, snarere tværtimod. Samtidig er folk for længst trætte af at nøjes med børnesodavand eller postevand, når resten nipper til G&T’s. Med udgangspunkt i “intet er umuligt” besluttede de at producere en solid alkoholfri spiritus.

Efter en vellykket pre-lancering, der blev udsolgt på få timer, henvendelser fra førende butikker og ros fra anerkendte eksperter inden for branchen, lancerede GNISTA sit første produkt “Floral Wormwood” på det europæiske marked.

NOT WINES
Gnista ønskede at finde et værdigt alternativ til de rødvine – men ønskede ikke at producere endnu en alkoholfri vin uden krop og fornemmelse for duft og smag. De er gået en helt anden vej og har formået at lande en drik der har både krop og stor smag.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT