High-end drikkevarer uden alkohol

GNISTA SPIRITS – ALKOHOLFRI DRINKS

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

-
+

0,75 L - 0,5% ALK

Gnista er svensk for “gnist”, og er et passende ord til at beskrive deres alkoholfri spiritus.
Gnista alkoholfri drinks er en revolution indenfor alkoholfri spiritus, idet de faktisk minder om spiritus, men formår at være helt sin egen i det alkoholfrie ’spiritus’ segment. Håndlavet med samme tekniker, der bruges til klassisk spiritus, herunder destillation, brygning og fadlagring. Moderne gastronomi og state-of-the-art teknologi har ligeledes haft en finger med i udviklingen.

Ved første smagsprøve bliver man overrasket over deres kraftfulde og komplekse smag, ved næste er man helt og aldeles solgt!

TILBUSDPRIS pga ‘best før dato’ er passeret. Gnista holder sig lækker laaangt efter bedst før datoen.

SE GNISTA COCKTAIL OPSKRIFTER
https://www.gnistaspirits.com/cocktails/

Brug Gnista alkoholfri drinks som base for dine alkoholfrie cocktails, server med tonic og isterning, eller nyd den alene – det giver en fantastisk aperitif.
Serveres med isterninger i cognac/whisky/drinksglas.
Opbevares tørt og køligt.
Prop- og voksforsegling.

SVERIGE
Gnista Spirits produceres kun en times kørsel fra Malmø, Sverige med samme teknikker, som bruges til at lave gode, gammeldags drinks.

I 2017 drog de svenske grundlæggere, Erika og Thomas bag en prisvindende chili drink Caliente ud på en rejse for at udvikle det, industriens skeptikere kaldte “mission impossible”: At producere en svensk, premium alkoholfri spiritus. Resultatet blev GNISTA: en unik kombination af klassiske spiritusfremstillingsteknikker, med central destillationsfadlagring, moderne gastronomi og madteknologi.

INTET ER UMULIGT
Med deres erfaring fra branchen så de hvordan de alkoholfrie alternativer fulgte samme mønstre som vegetarbevægelsen; i dag ses det ikke længere som un-cool aktivt at fravælge alkohol til festen, snarere tværtimod. Samtidig er folk for længst trætte af at nøjes med børnesodavand eller postevand, når resten nipper til G&T’s. Med udgangspunkt i “intet er umuligt” besluttede de at producere en solid alkoholfri spiritus.

Efter en vellykket pre-lancering, der blev udsolgt på få timer, henvendelser fra førende butikker og ros fra anerkendte eksperter inden for branchen, lancerede GNISTA sit første produkt “Floral Wormwood” på det europæiske marked.

MEST IMPONERENDE ALKOHOLFRI SPIRITUS
David Gluckman, globalt anerkendt spiritus-guru og manden bag Bailey’s og Tanqueray siger: GNISTAs første produkt “Floral Wormwood” tilbyder et komplekst udvalg af smagsvarianter: det er pebret, jordagtigt med et attraktivt strejf af lakrids. Og det har den helt rigtige grad af ‘sværhedsgrad’ væsentligt i et alkoholerstatningsprodukt. Absolut den mest imponerende alkoholfri spiritus, jeg har prøvet.”

Erika Ollén (stifter) bruger GNISTA spiritus-brandet som megafon til at fremme positive sociale forandringer, med primært fokus på svenske værdier som ligestilling og bæredygtighed.

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT