High-end drikkevarer uden alkohol

ISH SPIRITS – ALKOHOLFRIE COCKTAILS

25,00 kr.105,00 kr.

-
+

0,25l - 0,5% ALK

ISH Spirits alkoholfrie cocktails er fulde af smag og pre-mixet så de er lige til at have med i tasken, lommen og picnickurven eller til den næste havefest.
Den nemmeste mulighed når du vil være forkant med at supplere alkoholfrit til en hvilken som helst anledning!

ISH tror på at den velkendte smag er den mest tilfredsstillende når man søger efter et alkoholfrit alternativ. De sætter en ære i at skabe den med autentiske produkter med den rette og familiære smag.

Med naturen som deres kilde destillerer og damper de planter for at udvinde de velkendte noter, der får deres produkter til at opnå deres autentiske og prisvindende smag.

TILBUDSPRIS VED KØB AF SMAGSPAKKE (se under ‘Vælg en mulighed’)

ISH Spirits alkoholfrie cocktails nydes til alle slags arrangementer hvor det gerne må være nemt med de alkoholfrie drinks: Coctailparties, receptioner, havefester, skovture, turen i byen, aften med vennerne, sammenskudsgilde oma.
Nydes bedst med isterninger i drinks-eller cocktailglas.

DANMARK
ISH har base i København og er stiftet i 2018 af danske Morten Sørensen. 100 dage uden alkohol fik ham til at tænke kreativt. I denne periode savnede han gode alkoholfri drikkevarer. Morten besluttede sig for at skabe en række produkter, der gjorde det nemt at sige “ja” til drinks og “ja” til en produktiv dagen derpå. ISH var født, et mindful drinking company, med fokus på at tilbyde verdens bedste alkoholfri oplevelser.

PRISVINDENDE PRODUKTER
Med over 40 internationale smagspriser er ISH et af de mest prisvindende alkoholfrie brands i verden. De arbejder løbende med optimering så de kan blive endnu bedre. Så du vil potentielt opleve små forskelle mellem de ISH produkter du køber.

ISH REJSEN
Hvad der startede som en sjov idé, blev hurtigt til en af verdens største og mest prisvindende alkoholfri brands. Deres team, bestående af produktudviklings-, supply chain-, salgs- og marketing-specialister er ledet af den garvede Peter Bruun som CEO og René Vind Ludwigs som Bestyrelsesformand.

ISH’s alkoholfri drinks er på hylderne i over 15 markeder. De serveres på nogle af verdens bedste restauranter og mest progressive hoteller i verden og de arbejder hver dag for at skabe en sundere global alkoholkultur.

SOCIAL ANSVARLIGHED OG BÆREDYGTIGHED
Udover en ansvarlig supply chain hvor deres materialer har et minimalt aftryk på klodens ressourcer, er deres overordnet SDG bidrag fokuseret på at skabe en sundere global alkoholkultur.

Vidste du at 13 af de 17 Verdensmål er undermineret af alkohol (se WHO rapport)? Det er et seriøst problem.

ISH ønsker at inspirere forbrugere til en sundere alkoholkultur ved at tilbyde mind-blowing, alkoholfrie produkter, og gøre dem bredt tilgængelige. Det er deres bidrag og hvorfor de har startet et mindful drinking company.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT