High-end drikkevarer uden alkohol

MAISON BREMOND 1830 – PISTACHIO CREME SUPREME

85,00 kr.

Ikke på lager

220g

Utrolig lækker og 100% naturlig & autentisk smagsoplevelse af sicilianske pistacienøddecreme, produceret i hånden i Provence uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.
Sicilianske pistacienødder 25%, rørsukker, ekstra jomfru olivenolie 22%, skummetmælkspulver, pistacie praline 3%. Kan indeholde spor af andre nødder.

Mums til isdesserter, vafler, små kiks, frugt & bær.

FRANKRIG
Maison Brémond er en lækker stor ‘købmandsbutik’ af mandler, krydderier, olivenolier, trøfler og konfekture – ejet at forskellige familier siden 1830!
I 1830 åbnede Brémond-familien deres konditorværksted  på den legendariske Cours Mirabeau i Aix-en-Provence. Adressen blev hurtigt en must-see, hvor folk kom langvejs fra for at smage de mange  delikatesser, søde sager og den gode mad.
I 1973 overtog familien Borrelly virksomheden. Efter en brand i 1986 flyttede butikken til rue d’Italie, hvor den stadig står den dag i dag.
I 1999 blev virksomheden overdraget til en anden velkendt Aix-familie: Anne og Maurice Farine.
Og siden 2015 overtaget af Olivier Baussan og hans familie.

Maison Brémond deler arven fra Provence og Middelhavsområdet, altid med det samme motto: respekter traditioner og know-how for at kunne tilbyde det fineste i smag. Olivenolier, tapenader, trøfler, balsamico, salte og peberfrugter. Uanset om de stammer fra Frankrig, Italien, Spanien eller Grækenland, afspejler Maison Brémonds produkter de territoriale identiteter, som ofte er certificeret af BGB, BOB og BA (garanti for ekspertise inden for europæisk landbrugsfødevareproduktion).

 

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT