High-end drikkevarer uden alkohol

MIKKELER LIMBO – ALKOHOLFRI RIESLING & ØL

35,00 kr.198,00 kr.

-
+

0,33L - 0,3% ALK

Mikkeler Limbo alkoholfri riesling og øl  er noget af et unikum – den kombinerer en frisk øl med syre og sødme fra Riesling druesaft med en meget lav bitterhed – og kan nydes til næsten alt!
Mikkeller har selv opfundet denne super alsidige øltype, ’Flamsk Primitiv’, inspireret af klassiske spontangærede flamske øl, og opgraderet til en alkoholfri version.

Riesling-druesaften stammer fra Mikkellers egen vingård, der også bruges til at producere deres vinserie Wine Geek. Kombinationen giver en fløjlsblød øl med masser af friskhed, der kan serveres i stedet for hvidvin.

Kommer normalt også i flaske – som jeg holder mest af – men Mikkeler har besluttet ‘kun’ at producere i dåse, så vi bryder med mit principet om at undgå dåsedrik (det pynter nemlig slet ikke på et flot dækket bord) – Limbo er bare for lækker og så må vi acceptere at den er i dåse!.
(Prisen er inkl. pant)

Mikkeler Limbo alkoholfri riesling og øl serves koldt som alternativ til hvidvin til et lækkert fest eller hverdagsmåltid – gerne i et vinglas – så fuldender du den vinøse oplevelse!

BELGIEN/DANMARK
Mikkeller er den eventyrlige historie om en øl-elskende dansk-, matematik- og fysiklærer, der begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær i sit lille køkken i København og som i dag eksporterer sin håndværksøl til 50 lande verden over. Mikkel Bjergsø’s opfindsomme og konstante udvikling af Mikkeller har gjort ham internationalt anerkendt som en af ​​de mest innovative og banebrydende bryggere og iværksættere i verden.

Brygget af Mikkeller i D’Proef i Belgium.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT