High-end drikkevarer uden alkohol

NYGÅRDA – JULMUST

25,00 kr.65,00 kr.

-
+

750ML & 330ML - 0,3% ALK

Svenskerne boltrer sig i langt flere alkoholfrie juledrikke end herhjemme, og deres mousserende ’Julmust’ er de ekstrem glade for, den er et ’must’ på julebordet og kan nydes af hele familien!

Der findes mange varianter i store plastic sodavandsflasker – men fundet af denne fine Julmust lagret på bourbon-fad gjorde mig (og min svenskgift søster) rigtig glad! Og så er den endda valgt som den bedste i svensk julmust-test 2022 🙂

Smagen er krydret med sødme, strejf af fad, røde æbler, chokolade, kanel, ingefær, kardemomme og vanilje.

Hele familien kan være med og svenskerne drikker den til alt der har noget med julen at gøre (og til påske har de Påskmust!) – men julmust er klart oplagt til æbleskiver, risengrød, lette kødretter og al anden julehygge.
Serveres ved 8-10°C i rødvins-eller store vandglas.

750 ml har Champagneprop forsegling.
330 ml har skruelåg forsegling.

SVERIGE
Spendrups er et svensk familiebryggeri, der har eksisteret i mere end 100 år. Men deres historie begynder faktisk endnu tidligere i Danmark i 1735 hvor den unge Mads Pedersen Spendrup forlod den lille jyske landsby Spentrup, hvor han blev født, for at søge lykken i København.
Det skulle vise sig, at det var som brændevinsdestiller, han ville bygge sin fremtid.

I 1809 opfinder hans søn, teolog og brændevinsbrænder Peter Mathias Spendrup, en alkoholmåler, som han året efter får kgl. Videnskabsakademiets pris for.

SPENDRUPS I DAG
I dag drives virksomheden af ​​fjerde generation med flere familiemedlemmer som aktive ildsjæle i hjertet af deres drift med hovedkontor i Stockholm.

Spendrup er vokset til Sveriges førende bryggeri og står i dag for en tredjedel af det svenske ølmarked. Bryggerierne producerer cirka 360 millioner liter drikkevarer om året for mærker som Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Briska, Nygårda og Schweppes.

De udvikler konstant nye produkter i deres lille udviklingsbryggeri i kælderen på hovedkontoret, hvor de tester nye ideer og gør drømme til virkelighed. Kreativ produktudvikling er en central del af deres virksomhedskultur.

De er ligeledes stolte over at de er det bryggeri i verden der producerer mest økologiske øl og hvor alle ingredienser er økologiske.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT