High-end drikkevarer uden alkohol

OBSTHOF RETTER ESSENZ

179,00 kr.

-
+

0,5L - 0% ALK

Helt eminent Bio Essenz!
Fantastisk som mixer til cocktails med dens uforlignelige ‘spark’ som jeg ikke har oplevet hos nogen anden 0% producent!
Og så er de endda også supersunde! Snup et shot hver morgen og gi’ dig selv en sund start på dagen!

Obsthof Retters helt særlige fermenterede rodessenser er lavet af ingefær & gurkemeje, hvor værdifulde ingredienser omhyggeligt tilberedes i en meget følsom og kompleks gæringsproces.
De opnåede essenser er lette at fordøje og, takket være deres høje koncentration af ingredienser, yder de et vigtigt bidrag til dit helbred.

Nydes bedst dagligt ren eller blandet i forholdet 1:10 med vand, danskvand eller i coctails. Også særdeles raffineret som supplement til mad, dryp f.eks over salater mm.
100% økologisk.
Ingen tilsætningsstoffer, laktose- og glutenfri, vegansk.

 

 

 

ØSTRIG
Østrigsk Obsthof Retter blev grundlagt i 1886 og har siden økologisk certificering i 1990 forædlet originale frugter og bær til begrænsede og meget eftertragtede specialiteter. Fuld modent, håndplukket frugt fra de bedste steder i verden behøver hverken sukker, vand eller kunstige smagsstoffer. Intet bør tilføjes til naturen. Obsthof Retter har efterlevet denne tro med ren lidenskab og kærlighed i over 130 år.

MED HØJESTE KVALITET OG OPMÆRKSOMHEDEN
Obsthof Retter er meget opmærksomme på kvaliteten af ​​frugterne og bærrene og behandler dem på den mest skånsomme måde for at bevare de højeste niveauer af vitaminer, mineraler og polyfenoler. Derfor koncentrerer de sig om specielle varianter fra de bedste steder i hele verden. Det rigtige høsttidspunkt spiller en vigtig rolle. Fuldt modne betyder at de forbliver på træet og busken så længe som muligt og først derefter plukkes eller samles. Udseendet eller største udbytte er ikke vigtig, men indhold og kvalitet.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT