High-end drikkevarer uden alkohol

DUFVENKROOKS – LUKSUS GLØGG

65,00 kr.

-
+

375 ML - 0,3% ALK

Forrygende populære, delikate og anderledes alkoholfrie luksus gløgg!
Kan også sagtens nydes året rundt som dessertdrik – det er nemlig svært for tiden at finde deciderede alkoholfrie dessertdrikke, som egner sig til kage, is mm.
Servér i dessertvinsglas, varm eller kold.
Skruekapsel lukning.

Nyd alkoholfrie luksus gløgg varm eller kold til det meste af julehyggen: risengrød, risalamande, julekonfekt, æbleskiver.
Nyd især også som smagsgivere til cocktails og til bagværk og desserter året rundt.

SVERIGE
I 1998 ville tre venner, alle med rødder i den svenske drikkevareindustri, udfordre det svenske gløggmarked. Drømmen om julens eksklusive håndværk, hvor tradition møder innovation i en innovativ smagsoplevelse, gik i opfyldelse.

Dufvenkrooks er i dag et af de største, 100% svenskejede gløggmærker med produktion i Sverige. Dufvenkrooks sortiment består af alkoholfri gløgg, let vingløgg, vingløgg, stærkvinsgløgg, julemost og andre juledrikke samt honningkager.

De har stor kærlighed til den svenske jul og byder på klassikere sammen med spændende nye smagsoplevelser. Dufvenkrooks er en blanding af tradition og innovation. De bruger de bedste råvarer og kombinerer dem med udvalgte kvalitetsvine lavet af dyrkede druer og naturlige aromaer.

NORDENS FØRENDE DRIKKEVAREFABRIKKER
Dufvenkrooks produceres i det lille samfund Herrljunga på en af ​​Nordens førende drikkevarefabrikker, Herrljunga Cider AB, som også producerer Herrljunga Cider, Herrljunga mosteri og andre drikkevaremærker. Herrljunga Cider AB er en svensk, familieejet drikkevareproducent i fjerde generation, som har sine aktiviteter i det lille samfund Herrljunga i Västergötland. Her er der blevet produceret kvalitetsprodukter siden 1911, og de har heldigvis også stor succes med deres alkoholfrie luksus gløgg.

Lignende produkter

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

Delikatesser

Delikatesser