High-end drikkevarer uden alkohol

FREDERIKSDAL – STEVNS KIRSEBÆRSAFT

174,00 kr.324,00 kr.

-
+

NYHED
Frederiksdal økologiske kirsebærsaft kommer nu i 1 3 og 1,5 lirer BiB – nem at tappe – lige fra køleskabet – lidt mindre sød end da den var i flaske.

Frederiksdal kirsebærsaft er en fantastisk drikkeklar økologisk nektar med dyb og intens smag af kirsebær.
Saften er produceret af det unikke danske Stevnskirsebær fra Godsets egne plantager.
Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag.
Uhmmm! til dig der savner ‘Dagmar’ safterne fra Rynkeby.

Det danske Stevnskirsebær er på grund af sin intensitet berømt over det meste af kloden – selvom sur kirsebærret findes flere stedet i Europa og USA, så er der bred enighed om, at det lille sorte danske Stevnskirsebær har den mest intense og komplekse smag.
Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge dele af højeste kvalitet.

Frederiksdal Stevns kirsebær saft er perfekt til julens ris a la mande og øvrige desserter samt lam- og vildtretter.
Nydes rent evt. med isterninger/appelsin/citronskive. Fortyndet med danskvand er den perfekt som en alkoholfri velkomstdrink, Kirsebær Kir.
Nydes ved 5 grader i rød- eller dessertvinsglas – eller som en varm toddy/gløgg
Holdbarhed: Saften har en holdbarhed på 6-8 uger efter åbning – skal opbevare køligt.

DANMARK
Frederiksdal Kirsebærvin er dansk vin i verdensklasse. Frederiksdal er en af de eneste producenter i verden, der har certificerede økologiske Stevns kirsebær. Vinen er præmieret og anmelderrost i et hidtil uset omfang for en dansk vin lavet på det unikke Stevnskirsebær: Nordens drue.
Som de første i verden producerer den danske vingård kvalitetsvine af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion, hvor vinene lagrer på egetræsfade – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv.

PLANTAGEN
Johannesmark er en lille, nordvendt plantage med Stevnsbærret Birgitte på bare 2,7 hektar. Her kommer en smule mere nedbør og en smule mindre sol end de andre plantager, der lægger tættere på godset. Kirsebærtræerne er plantet i 2005, men det var først i 2014, at de fik Stevnsbær herfra til at fremstille vin. Den har hvert år vist sig tæt, rubust og med noter af sorte oliven – lidt a la syrah-druen. Johannesmark blev økologisk certificeret i sommeren 2019. Plantagen er, hvis ikke dén eneste, så en af de eneste økologisk certificerede plantager i verden. I 2020 blev de første økologiske kirsebær høstet og forvandlet til økologisk kirsebærsaft.

PROCESSEN
Det danske Frederiksdal Stevnskirsebær er på grund af sin intensitet berømt over det meste af kloden – selvom surkirsebærret findes flere stedet i Europa og USA, så er der bred enighed om, at det lille sorte danske Stevnskirsebær har den mest intense og komplekse smag. Stevnskirsebærret er rigt på syre, sukker og antioxidanter, hvilket er med til at give saften en kompleks og koncentreret smag. Kirsebærrene høstes i slutningen af august – en del af kirsebærrene bliver til den prisbelønnede kirsebærvin, mens en anden del bliver til kirsebærsaft. Begge del af højeste kvalitet. Den økologiske kirsebær nektar er blandet med 7% økologisk sukker og 40% vand, så den er lige til at nyde.

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT