High-end drikkevarer uden alkohol

ISH – ALKOHOLFRI SPIRITUS

99,00 kr.

-
+

350ML - 0,5% ALK

ISH alkoholfri spiritus ‘gin’ og ‘rom’ var aller første produktion fra prisvindende ISH.
Tidligere hed de Ginnish og Rumish – men idag kaldes den alkoholfri Gin for: ‘London Botanical Spirit’ og den alkoholfrie Rom hedder: ‘Caribbean Spiced Spirit’.
Tilfredsstillende alkoholfrie alternativer lavet på naturlige ingredienser og andre urter, der tilfredstiller smagsløgene og giver den ‘rigtige’ følelse – blot uden alkohol.

 

ISH alkoholfri spiritus nydes til alle slags fester: coctailfester, receptioner, hyggeaftener, fredagsbarer oma.

DANMARK
ISH har base i København og er stiftet i 2018 af Morten Sørensen. Morten ville skabe en række produkter, der gjorde det nemt at sige “ja” til drinks og “ja” til en produktiv dagen derpå. ISH var født, et mindful drinking company, med fokus på at tilbyde verdens bedste alkoholfri oplevelser.

PRISVINDENDE PRODUKTER
Med over 40 internationale smagspriser er ISH et af de mest prisvindende alkoholfrie brands i verden. De arbejder løbende med optimering så de kan blive endnu bedre. Så du vil potentielt opleve små forskelle mellem de ISH produkter du køber.

ISH REJSEN
Hvad der startede som en sjov idé, blev hurtigt til en af verdens største og mest prisvindende alkoholfri brands. Deres team, bestående af produktudviklings-, supply chain-, salgs- og marketing-specialister er ledet af den garvede Peter Bruun som CEO og René Vind Ludwigs som Bestyrelsesformand.

ISH’s alkoholfri drinks er på hylderne i over 15 markeder. De serveres på nogle af verdens bedste restauranter og mest progressive hoteller i verden og de arbejder hver dag for at skabe en sundere global alkoholkultur.

SOCIAL ANSVARLIGHED OG BÆREDYGTIGHED
Udover en ansvarlig supply chain hvor deres materialer har et minimalt aftryk på klodens ressourcer, er deres overordnet SDG bidrag fokuseret på at skabe en sundere global alkoholkultur.

Vidste du at 13 af de 17 Verdensmål er undermineret af alkohol (se WHO rapport)? Det er et seriøst problem.

ISH ønsker at inspirere forbrugere til en sundere alkoholkultur ved at tilbyde mind-blowing, alkoholfrie produkter, og gøre dem bredt tilgængelige. Det er deres bidrag og hvorfor de har startet et mindful drinking company.

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT