High-end drikkevarer uden alkohol

RICHARD JUHLIN – ALKOHOLFRI VIN MOUSSERENDE

149,00 kr.

-
+

0,75L - 0% ALK

Richard Juhlin er verdens champagneekspert nr. 1.
Han har udviklet disse to enestående alkoholfri mousserende vine.

Den første er en mousserende Blanc de Blancs – en frisk halv-tør vin der giver en ægte og suveræn champagne-oplevelse. Det er hvidvin lavet på grønne druer og i dette tilfælde kvalitetsdruen chardonnay der er lagret 12 måneder.

Den anden er en alkoholfri silkeblød mousserende Pinot Noir med noter af søde bær, æbler og citrus.
Pinot noir- og chardonnay druer lagret 12 måneder på fad for at give den bedste smag.

Denne alkoholfrie champagne og rosé fra Richard Juhlin er perfekte til når det skal være ekstra fint til festerne: receptioner, cocktailfester, store og små fejringer, som velkomsdrink, til lette skalddyrs- og fiskeforretter og naturligvis også fantastisk til nytår!

Nydes v/5-8° i champagne/hvid/rødvinsglas
’Champagne’prop forsegling

SVERIGE & FRANKRIG
Richard Juhlin er højt respekteret som international champagneekspert. Han er en fransk Æreslegion og Champagneridder, og kåret som Verdens Bedste Champagnekritiker af BWW. Han har verdensrekord i prøvesmagning af champagner – pt. 11.688 ! Herudover driver han verdens førende champagne videns platform: Champagneclub.com.

NU PRODUKTION UNDER EGET NAVN ’RICHARD JUHLIN’
Eventyret begyndte I Sverige med Moa Gürbüzer, tidligere socialrådgiver og familieterapeut, som arbejdede med alkoholrelaterede familieproblemer og på første hånd så alkoholens skadelige virkninger på samfundet og indså, at der skulle ske en strukturel ændring. Hun sagde sit job i 2013 og startede Oddbird. Hun henvendte sig til Richard Juhlin med ønsket om at skabe højkvalitets alkoholfrie vine. Han sagde ja til opgaven og Blanc de Blanc og Sparkling Rose så dagens lys med hans navn på etiketten som garant for kvaliteten.

Men deres veje skiltes. Og her er hans forklaring:

”Jeg kunne aldrig have drømt om, at den vision, jeg havde om at skabe et højkvalitets alkoholfrit alternativ til alle lejligheder, ville blive sådan en succes. Det har været svimlende nemt og hurtigt at blive Nordens førende alkoholfri vin under mit eget navn Richard Juhlin.

Desværre følte jeg for et par år siden, at det måske gik lidt for stærkt. Som verdens førende champagneekspert sætter jeg altid kvalitet først. Odd Bird ville gå en anden vej, og jeg følte, at jeg måtte bryde med dem og gå mine egne veje for igen at nå den højest mulige kvalitet af mine alkoholfri champagnelignende vine. Nu har jeg sammen med Domaine Wines fundet det rigtige og kan stolt og glad igen tilbyde markedets bedste alkoholfrie alternativ under eget navn, Richard Juhlin. Den første vin jeg lancerede, er Richard Juhlin Blanc de Blancs lavet på nøje udvalgte Chardonnay druer fra Limoux i Sydfrankrig – siden kom Richard Juhlin Pinot Noir og jeg arbejder selvfølgelig på flere alkoholfrie topvine der kommer på markedet så snart jeg tror vi har nået det højest tænkelige niveau, fordi kun det bedste er godt nok for mig.”

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Gourmetsafter

Gourmetsafter

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie vine

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie drinks

Alkoholfrie øl

Alkoholfrie øl

Forslag til festen

Forslag til festen

GAVEÆSKER & GAVEKORT

GAVEÆSKER & GAVEKORT